Nettikaupan hinnat:

Hinnat on laadittu Ison Britannian verolain mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja arvonlisäveron lain muuttuessa. Muutoin ainoastaan Stylekoru.comistä riippumattomat tekijät, kuten olennaisesti muuttuneet raaka-ainehinnat, valuuttakurssit tai vastaavat seikat, saattavat nostaa sivujen tuotteiden hintoja. Emme vastaa mahdollisista painovirheistä kuvastossa. Tilaus toimitetaan ilmaiseksi jos tilaus on yli 150,00EUR; muuten tavallinen toimitus maksaa 4,90EUR per tilaus (5-7 päivää), pikatoimitus (3-5 påivää) maksaa 14,90EUR.

Toimitusaika:

Tavallinen toimitusaika on n. 5-7 päivää. Pikatoimitus on n. 3-5 päivää.

Varma toimitus:

Pidämme huolta siitä, että saat tilaamasi tuotteet. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan tai tuotteen toimitus Stylekoru.comille myöhästyy, ilmoitamme Sinulle hyvissä ajoin, milloin tuotteet voidaan toimittaa. Stylekoru.com maksaa kaikki erillisestä toimituksesta koituvat lisäkulut. Jos et halua tulossa olevia tuotteita, Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja purkaa kauppa.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos et ole tuotteisiin täysin tyytyväinen, saat rahat takaisin palauttamistasi tuotteista. Kauppa ei ole voimassa, ennen kuin olet hyväksynyt saamasi tuotteet. Jos haluat vaihtaa tuotteen värin, koon tai mallin, tai haluat saada rahasi takaisin, Sinun on lähetettävä tuote huolellisesti pakattuna takaisin. Lähetä paketti normaalina postipakettina – ei postiennakkona.

HUOM! Terveyssyiden takia ei lävistyskoruja eikä korvakoruja saa palauttaa.

Stylekoru.com ei maksa palautuslähetyksen postimaksua. Tarkista, että olet ilmoittanut nimesi, osoitteesi ja mahdollisen puhelinnumerosi oikein ja täydellisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse, jos haluat saada tuotteet vaihdettua erityisen nopeasti.

Rahanpalautus tehdään 30 päivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut meille tai siitä, kun rahanpalautuksesta on sovittu.

Stylekoru.comin Asiakaspalvelu: tilaukset@stylekoru.com

Palautusosoite:

Stylekoru.com

16 Radnor Park Crescent

Folkestone CT19 5AS

Kent, England

Tuotteiden virheistä huomauttaminen:

Jos Sinulla on toimitettuihin tuotteisiin liittyvää huomauttamista, tai haluat tehdä valituksen, palauta tuotteet mahdollisimman pian. Jos valitus koskee tuotetta, jota olet jo kokeillut tai käyttänyt, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai kirjeitse.

Ehjänä perille:

Stylekoru.com vastaa aina tavaroiden kuljettamiseen liittyvistä riskeistä. Jos paketti on vahingoittunut, ota ensi sijassa yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos havaitset vian vasta avattuasi paketin, tee ilmoitus asiasta mieluiten s-postitse – muista mainita tilausnumero tai nimesi. Muista ilmoittaa myös puhelinnumerosi. Stylekoru.com vastaa kuljetukseen liittyvistä riskeistä asiakkaan luo ja takaisin yritykseemme, mikäli palautuksen syynä ovat tavarassa olleet virheet.

Alaikäiset

Jos olet alaikäinen (alle 18-vuotias) täytyy sinulla olla huoltajan hyväksyntä, jotta voit tilata meiltä.

Virheellinen hinta

Pidätämme oikeuden korjata kirjoitusvirheistä johtuvat erehdykset hinnoissa. Jos esimerkiksi olet tilannut tuotteen, jonka hinta on ollut virheellisesti merkitty, pidätämme oikeuden perua tilauksen.

Asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilaamiseen palauttamiseen, maksamiseen tai vastaaviin aiheisiin liittyvissä kysmyksissä. Vastaamme mielellämme:

Stylekoru.comin Asiakaspalvelu: tilaukset@stylekoru.com

Henkilötiedot:

Stylekoru.com vastaa niiden henkilötietojesi käsittelystä, joita Sinä asiakkaana meille annat. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteeseen liittyvissä yhteyksissä ja omiimme sekä yhteistyökumppaneidemme markkinointitarkoituksiin. Lähettämällä kirjallisen ilmoituksen osoitteeseen Stylekoru.com 16 Radnor Park Crescent, Folkestone CT19 5AS, Kent, England, voit tarkistaa tai poistaa itseäsi koskevat tiedot tai kieltää muita yrityksiä kuin Stylekoru.comiä ja sen yhteistyökumppaneita käyttämästä tietojasi. Stylekoru.comin asiakkaana Sinulla on myös mahdollisuus kerran vuodessa lähettää kirjallinen pyyntö edellä mainittuun osoitteeseen saadaksesi tietoa yrityksemme tallentamista henkilökohtaisista tiedoistasi sekä siitä, kuinka näitä tietoja käytetään.

Tietoturva

Olemme tietoisia siitä, että henkilötietojen suojaaminen verkkokaupassa on sinulle tärkeä asia. Sen takia maksutiedot siirretään lomakkeista ns. SSL-suojaustekniikalla (Secure Socket Layer). Tietosi on silloin suojattu asiattomalta käytöltä.

Julkaisutiedot

Language Ventures Ltd t/a Stylekoru

16 Radnor Park Crescent
Folkestone CT19 5AS
Kent, England
Sähköposti: asiakaspalvelu@stylekoru.com

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT