Henkilötiedot:

Stylekoru.com vastaa niiden henkilötietojesi käsittelystä, joita Sinä asiakkaana meille annat. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteeseen liittyvissä yhteyksissä ja omiimme sekä yhteistyökumppaneidemme markkinointitarkoituksiin. Lähettämällä kirjallisen ilmoituksen osoitteeseen Stylekoru.com 16 Radnor Park Crescent, Folkestone CT19 5AS, Kent, England, voit tarkistaa tai poistaa itseäsi koskevat tiedot tai kieltää muita yrityksiä kuin Stylekoru.comiä ja sen yhteistyökumppaneita käyttämästä tietojasi. Stylekoru.comin asiakkaana Sinulla on myös mahdollisuus kerran vuodessa lähettää kirjallinen pyyntö edellä mainittuun osoitteeseen saadaksesi tietoa yrityksemme tallentamista henkilökohtaisista tiedoistasi sekä siitä, kuinka näitä tietoja käytetään.

Tietoturva

Olemme tietoisia siitä, että henkilötietojen suojaaminen verkkokaupassa on sinulle tärkeä asia. Sen takia maksutiedot siirretään lomakkeista ns. SSL-suojaustekniikalla (Secure Socket Layer). Tietosi on silloin suojattu asiattomalta käytöltä.

Julkaisutiedot

Language Ventures t/a Stylekoru
16 Radnor Park Crescent
Folkestone CT19 5AS
Kent, England
Sähköposti: asiakaspalvelu@stylekoru.com

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT